top of page
  • Workearly gr

Business Intelligence Stories

Updated: Jul 13, 2022

Tο Business Intelligence Analysis είναι στην κορυφή των τάσεων στην αγορά παγκοσμίως και παρέχουν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες, προοπτικές και τη δυνατότητα εργασίας εξ αποστάσεως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με υψηλές μισθολογικές απολαβές.



Επαγγέλματα, όπως αυτό του Data Analyst, Business Analyst, Business Intelligence Analyst ή Business Intelligence Consultant απαιτούν μία ευρεία ποικιλία δεξιοτήτων, οι οποίες σχετίζονται με τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, με την ανάλυση, το reporting και τον προγραμματισμό.


Επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, όπως για παράδειγμα την πληροφορική, τα οικονομικά, τη λογιστική, τη διοίκηση επιχειρήσεων ή τις θετικές επιστήμες, μπορούν να γίνουν περιζήτητοι στην υψηλά αμειβόμενη αγορά του Βusiness Intelligence / Business Analysis.




Είπαν για εμάς:



Story 1




Story 2

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Workearly γι΄ αυτό το μοναδικό ταξίδι στο κόσμο του Business Intelligence. Νιώθω τυχερός και πολύ ευγνώμων που έφερα εις πέρας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα remote coaching, αποτελούμενο από video courses, αναλυτικές σημειώσεις, technical tests, προετοιμασία συνέντευξης, επικοινωνία με το τμήμα HR του Workearly για την σύνταξη ενός ορθού βιογραφικού και πολλά άλλα. Απέκτησα νέες γνώσεις που θα με βοηθήσουν σημαντικά στην μετέπειτα επαγγελματική μου καριέρα αλλά πάνω απ’ όλα συνεργάστηκα με μια τόσο δεμένη ομάδα, που αποσκοπεί στην επιτυχία του ατόμου που αναλαμβάνει κάθε φορά. Με θέληση για συνεργασία, βοήθεια και επίλυση οποιασδήποτε απορίας κι αν μου δημιουργήθηκε, απέκτησα όλα τα βασικά skills ενός Business Intelligence Analyst / Data Analyst. Συνιστώ το πρόγραμμα χωρίς δεύτερη σκέψη σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται ποιο μονοπάτι ν΄ ακολουθήσουν και θέλουν να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα. Keep going Workearly!"




Story 3

Επέλεξα το Workearly για την ειδικότητα του Business Intelligence! Η όλη εμπειρία ήταν εξαιρετική!Αρχικά τα courses και οι σημειώσεις είναι πολύ οργανωμένα και ενημερωμένα με τον χώρο εργασίας! Δεύτερον, είναι διαδικτυακό και μπορεί ο καθένας να το παρακολουθήσει τις ώρες που τον βολεύει , αλλά και να τρέξει το πρόγραμμα με τους ρυθμούς του. Ακόμα οι συμβουλές από το τμήμα του HR και το πιο σημαντικό βέβαια η ομάδα, η οποία είναι εκεί για να λύσει κάθε απορία, αλλά και φόβο! Πραγματικά ομάδα με όλη την σημασία της λέξης! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!




Story 4









Recent Posts

See All
bottom of page